Wednesday 9 May 2018

Menang atau kalah, terima hakikat - Abdul Hadi


Menang atau kalah, keputusan pilihan raya umum hari ini harus diterima, kata Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

"Kita mengarahkan pengikut-pengikut PAS supaya bertenang, beradab dalam kempen. Melaksanakan budaya politik matang sejahtera dan dapat dilaksanakan dengan sebaik-baiknya.

"Ini pendekatan yang baik dan kita (PAS) elakkan daripada pertembungan yang tajam, boleh berbeza pendapat tetapi tidak boleh bergaduh.

"Ini yang perlu kita (PAS) kemukakan kepada masyarakat. Sama ada menang atau kalah, kita terima hakikat.

"Rakyat buat keputusan terima, jangan kita buat sesuatu yang menyusahkan rakyat dan negara," beliau dipetik sebagai berkata oleh Harakahdaily selepas mengundi di Pusat Mengundi, Sekolah Kebangsaan Rusila, Marang, hari ini.

Sila lawat laman saya
http://lensahandphone.blogspot.com

1 comment:

  1. Saya ibu EVA FIORENTINA APRILA  dari palembang mengucap syukur kepada allah,karna melalui bantuan dari aki abdul jamal yg sebesar 20m kini saya sudah bisa menjalankan usaha saya lagi.Puji syukur saya panjatkan kepada Allah yang telah mempertemukan saya dengan Aki Abdul Jamal dan melalui bantun pesugihan putih beliau yang sebar 5M inilah yang saya gunakan untuk membuka usaha selama ini,makanya saya sengaja memposting pesang sinkat ini biar semua orang tau kalau Aki Abdul Jamal bisa membantuh kita mengenai masalah ekonomi dengan bantuan pesugihan putihnya yang tampa tumbal karna saya juga tampa sengaja menemukan postingan orang diinternet jadi saya lansun menhubungi beliau dan dengan senang hati beliau mau membantuh saya,,jadi bagi teman teman yang mempunyai keluhan jangan anda ragu untuk menghubungi beliau di No Wa 085-254-384-488- rasa
    senang ini tidak bisa diunkapkan dengan kata kata makanya saya suatu hari nanti saya akan berkunjun ke kediaman Aki untuk silaturahmi.Wassalam dari saya ibu EVA FIORENTINA APRILA dan untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Aki disini PESUGIHAN UANG GAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete